nga AgroWeb më 3 September, 2021

Vendet më të Papastra që Mund të Prekni Gjatë një Dite

Me përhapjen e COVID-19 është më e rëndësishme se kurrë të bëni kujdes se ku vini duart. Këshilla e parë për t’u mbrojtur nga ky virus është higjena e lartë. E në përgjithësi të gjithë llojet e viruseve, infeksioneve apo baktereve shpërndahen pikërisht në këtë mënyrë, duke mos treguar kujdes me higjeën e duke vendosur […]

nga AgroWeb më 24 March, 2020

COVID-19: Masat që Tregtarët e Fruta-Perimeve Duhet të Respektojnë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i bën apel subjekteve që tregtojnë fruta-perime, të respektojnë në mënyrë rigoroze zbatimin dhe forcimin e masave për ndalimin e përhapjes së Koronavirusit. Sipas AKU-së  të gjithë subjektet që tregtojnë fruta-perime të ndërmarrin në mënyrë të menjëhershme këto masa: 1- Të gjitha produktet fruta-perime duhet të jenë të mbuluara me qese […]

nga AgroWeb më 19 March, 2020

COVID-19: Shqipëria në Mesataren Evropiane Për Numrin e Testimeve

“Ne kemi bërë testime më shumë se të gjitha vendet e rajonit dhe jemi absolutisht në mesataren europiane të testimeve”, tha dje në mbrëmje Kryeministri Edi Rama. Ai theksoi se “njerëzit të gjithë duhet të kuptojnë se në spital shtretërit janë për ata që kanë nevojë për ndihmë të specializuar”. Ndërsa ata që kanë temperaturë […]

nga AgroWeb më 11 March, 2020

Masat e Reja Kundër Koronavirusit – Çfarë Duhet të Kini Kujdes

Pas përkeqësimit të situatës në Durrës ku pak orë më parë u shënua viktima e parë nga COVID-19, Ministria e Shëndetësisë ka vepruar me masa të reja. Çdo veprim i marrë ndihmon në sigurimin e shëndetit të qytetarëve si dhe në shmangien e infektimit të personave të tjerë. Thelbi i këtyre masave, që vijnë si […]

nga AgroWeb më 9 March, 2020

Paralajmërimi i Ministrisë së Shëndetësisë – Vendet që Duhet të Shmangni

Gjatë mbledhjes së sotme të qeverisë në lidhje me masat që duhet të ndërmerren ndaj virusit COVID-19, Ministria e Shëndetësisë konfirmoni rastet e para në Shqipëri. Bëhet fjalë për dy persona, 54 dhe 28 vjeç, banues në Tiranë, të cilët kanë udhëtuar nga Fierence për në Shqipëri me makinë. Sipas të dhënave ku bazohet AgroWeb.org, […]