nga AgroWeb më 4 Maj, 2020

Biznesi i Dyshimtë i Maskave Kundër COVID-19 Në Instagram

Faqet të ndryshme që shesin maska në internet po mbijnë çdo ditë si kërpudha. Një studim i pavarur i cituar nga prestigjiozja Wall Street Journal thotë se numri i faqeve online që shesin maska në Instagram ka arritur me mijëra dhe shumë syresh mund të jenë jo vetëm mashtrim, por edhe një rrezik serioz për shëndetin. […]

nga AgroWeb më 8 Nëntor, 2018

Çfarë Po Pini Vërtet – Mashtrimet me Lëngjet e Gatshme të Frutave Pa Fruta

Ndodh shumë shpesh që në markete gjen lëngje frutash të paketuara bukur dhe në kartona plot ngjyra! Duket sikur lëngu brenda është i cilësisë më të lartë. Por në të vërtetë është thjesht një produkt industrial plot me substanca kimike pa asnjë lidhje me frutat natyrale. Kjo është bota e mashtrimit të ushqimeve, ku të […]