nga AgroWeb më 29 Shtator, 2018

Nga Mollët Dibrane – Lëngu Natyral i Çertifikuar Plot Shije dhe Vlera

Arkat e mbushura plot me mollët e bukura jeshile janë xhevahiri i parë që të kënaq syrin kur vë këmbën në pragun e fabrikës Kop.Frut Dibër 2012. Ajri i freskët përreth të freskon mendjen si për të të kujtuar se jo më kot Dibra është aq e njohur për këtë frut të bekuar nga Perëndia. […]

nga AgroWeb më 15 Dhjetor, 2017

Mollët Dibrane Sjellin Lëngun e Parë Natyral në Shqipëri

Thonë që çdo qytet ka një aromë. Disa janë të lehta e disa që të dehin. Kushdo që ka shkuar në Dibër e kupton mirë se për çfarë po flasim. Aroma ndjellëse e luleve të blirit dhe ajo kundruese e mollëve janë shenja që je në Peshkopi. Por po të pyesësh Veip Salkurtin, një dibran […]