mutacione

Mjeku shqiptar në New York: Shanset që varianti indian të përhapet janë të mëdha

Sulejman Çelaj, mjek dhe shef departament në një spital në New York thotë se tani ka ardhur koha që bota...

COVID-19 – Infeksionet kronike mund të ndihmojnë mutacionet e virusit

Mutacionet Sars-CoV-2 mund të lindin në rastet e infeksionit kronik, ku trajtimi për një periudhë të zgjatur mund t’i sigurojë...

Faktet e Reja: Variantet e reja të virusit prekin më shumë të rinjtë

Rektori i Universitetit të Mjekësisë, Arben Gjata, tha se rritja e të infektuarve ishte e pritshme dhe se ky mund...

Mutacionet e reja të COVID-19 dhe rrezikshmëria e tyre

Në Evropë, por edhe në vendin tonë në muajt e fundit janë identifikuar disa variante të reja të COVID-19. Por...

Mutacionet e COVID-19/ Mjeku Shqiptar Në Angli: Situata Është e Rëndë

Mjeku shqiptar në Angli, Adrian Fandi bëri në Euronews Albania një rezyme të situatës së koronavirusit në Angli. Mjeku u...