përgatitja në shtëpi

Shijoni dhe Përgatisni Vetë në Shtëpi Pjatën e Preferuar të Sulltanit

Një recetë e vjetër qindra vjeçare, me shije të plotë dhe fantastike e cila përgatitet lehtë dhe thjeshtë. Në vendet...

Hudhër Pluhur në Kushtet e Shtëpisë

Pluhuri i hudhrës së freskët të vjen në ndihmë për t’i dhënë shije çdo gatimi. Përgatitja e hudhrës pluhur në...

Qofte Shtëpie me Mish Pule – Receta Speciale, si t’i Përgatisni

Të përgatitura në shtëpi dhe të skuqura apo të pjekura në furrë, shoqëruar me salca të ndryshme të freskëta shija...

Shije e Përkryer – Si të Përgatisësh Ullinj në Shtëpi

Shqipëria është e bekuar me ullishta të panumërta që prej shekujsh kanë veshur sipërfaqe të tëra kodrinash e toke. Të...

Byreçka Shtëpie me Mish Pule dhe Salcë Kosi – Receta me Shijen Më Fantastike

Kur vjen puna tek byreçkat, fitorja i shkon amvisave duararta që i gatuajnë byreçkat në shtëpi e me shumë dashuri....