perhapja e koronavirus

Gratë Apo Burrat – Cilët E Përhapin Më Tepër Covid-19?

Studiuesit në Universitetin Shtetëror të Kolorados u fokusuan në gjurmimin e përhapjes së COVID-19 në mjediset e arteve skenike. Studimi...

4 Gabime Që Përkeqësojnë Përhapjen e Koronavirusit

Gabimet që bëjnë njerëzit, sado të vogla të jenë ato, mund të kenë pasoja të mëdha në kohë epidemish siç...

Mjekët dhe Pandemia e Keqinformimit – Lufta Në Dy Fronte

Shifrat aktuale COVID-19 në mbarë globin flasin për 6.8 milionë raste të konfirmuara në mbarë globin ndërkohë që numri i...

OBSH: Qarkullimi i Lartë i Parave në Shqipëri Rrit Rrezikun Për Covid-19

Bankat dhe institucionet financiare në Shqipëri dy javët e fundit po bëjnë thirrje për kryerjen e pagesave online dhe përdorimin...

Mitet dhe të Vërtetat mbi Koronavirus COVID 19 – Këshillat nga ISHP

Koronavirusi COVID-19 prej dy muajsh është tema më e nxehtë e globit dhe informacioni për të nuk ka fund. Me...

Mbledhja e Qeverisë Rama: Evitoni Ambientet Publike

Pak momente më parë kreu i qeverisë Shqiptare, Edi Rama mblodhi kabinetin e Ministriave për të diskutuar zhvillimet më të...

Këshilla e OBSH Për Përdorimin e Parave – Vatër Bakteresh dhe Virusesh

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka dalë në një deklaratë ditët e fundit duke paralajmëruar rrezikun që vjen nga paratë. Ajo...