perimet shqiptare

Turshi të Përziera – Larmi Ngjyrash e Shijesh në Tryezë

Turshitë e përziera janë krenaria e amvisave shqiptare. Fundi i vjeshtës shoqërohet me një larmi perimesh të freskëta të cilat...

Qepët e Ëmbla të Shqipërisë Plot Shije dhe Vlera

Qepët janë një përbërës shumë i nevojshëm jo vetëm në kuzhinën tonë por edhe në atë ndërkombëtare. A ju vjen...

Bresa, Vlerat Unike të Lakrës Rradhiqe të Kuqe

Në Shqipëri e njohim si Bresa dhe në rajone të ndryshme të vendit njihet edhe si çikore e kuqe, kore,...