nga AgroWeb më 24 June, 2022

Pija e Freskët me Me Mjedër Dhe Limon

Limonadat janë pijet karkeristike të verës, por kjo që do ju tregojmë në recetën e sotme është paksa më ndryshe sepse përmban alkool. Një përzierje interesante, kokteji perfekt për tu shijuar gjatë pasditeve apo mbrëmjeve. Ndiqni këshilat e AgroWeb.org dhe provoni ta përgatisni edhe ju në shtëpitë tuaja këtë recetë të thjeshtë dhe plot shije. […]

nga AgroWeb më 14 June, 2022

2 Receta Të Thjeshta Kokteilesh me Raki 

Nëse do t’ju pyesim për një kombinim të rakisë në koktej a do të ishit kurioz ta provonit? Ndoshta disa prej jush do të thoshin se kjo nuk është e mundur, ndërsa të tjerë do të thoshin “pse jo?”. Edhe pse rakia shijon shumë e shoqëruar me ndonjë meze, muzikë dhe miq të vjetër, ka […]

nga AgroWeb më 29 December, 2021

Liker me Shegë dhe Raki – Si të Përgatisni në Shtëpi Shijen e Vjetër

Likeri është një pije e distiluar alkoolike që mund të përgatitet me shije dhe aroma të ndryshme. Ka një shije të fortë dhe zakonisht ngjyra karakteristike që e bëjnë të dallojë nga llojet e tjera të pijeve alkoolike. Fjala liker vjen nga latinishtja dhe do të thotë “të tresësh”, në këtë pije mund të tresni […]