planeti toke

Përse 10 Vitet e Ardhshme Janë Vendimtare për Planetin

Prej vitesh tashmë kyrefjala e shkencëtarëve, ambientalistëve, shteteve dhe organizatave ndërkombëtare është përkujdesja për planetin. Shqetësimi sa vjen e bëhet...

Sot Keni Një Arsye Më Shumë Për të Lënë Cigaren!

Është Dita e Tokës. Prej vitesh, organizatat për mbrojtjen e planetit bëjnë thirrje të ndalojmë çdo veprimtari që po ndikon...

Sot Sytë nga Qielli – Kur Do Të Shfaqet Jupiteri dhe Kur Mund Ta Shihni  

Pamje spekatokolare do të dhurojë qielli sot, ku planeti i Jupiterit do të shfaqet në afërsi të Tokës duke u...