presioni i larte i gjakut

A Ndërvepron Çaji i Xhenxhefilit me Mjekimet e Hipertensionit?

Tensioni i lartë i gjakut ose hipertensioni, njihet edhe si “vrasësi i heshtur”, sepse simptomat janë të pakta. Nëse nuk...

Si të Ulni Tensionin e Lartë të Gjakut pa Përdorur Ilaçe

Një ndër kërcënimet më serioze të shëndetit është pa dyshim presioni i lartë i gjakut. Kjo gjendje mund t’i sjellë...

3 Erëza që Mund të Përdorni Kundër Presionit të Lartë të Gjakut

Presioni i lartë i gjakut apo edhe një diagnozë e hipertensionit mund të nënkuptojë nevojën për të bërë disa ndryshime...

A Mund të Konsumoni Verë Nëse Keni Presion të Lartë Gjaku?

Presioni i lartë i gjakut është një diagnozë e zakonshme që shumë njerëz janë në gjendje ta menaxhojnë duke jetuar...

Shtatzënia dhe Presioni i Lartë i Gjakut – Kur Duhet T’i Drejtoheni Mjekut

Presioni i gjakut i referohet forcës së gjakut që shtyn kundër mureve të arterieve, ndërsa ato transportojnë gjakun nga zemra...

Presioni i Gjakut Ndikon Trurin dhe Kujtesën

Humbja e kujtesës është një gjendje që trupi mund ta zhvillojë për shkak të shumë sëmundjeve. Duke filluar që nga...

Zbuloni Mënyrën Si Ta Konsumoni Mishin E Derrit Edhe Nëse Keni Presion Të Lartë Gjaku

Kushdo që ka presion të lartë gjaku mund të pyesë veten nëse mund ta konsumojnë mishin e derrit. Dhe lajmi...

Presioni I Gjakut – Si Ndikoi Pandemia Në Rritjen E Tij

Sipas ekspertëve të fushës së mjekësisë me presion të lartë të gjakut kuptohet presioni që gjaku ushtron tak muret arteriale...