problemet kardiovaskulare

Shkaqet më të Zakonshme të Marramendjes – Çfarë Duhet të Dini

Marramendja ose ndryshe humbja e ekiulibrit është një fjalë që përdoret shpesh si nga mjekët ashtu edhe pacientët. Ju ndodh...

Ataku Tek të Rinjtë – Çfarë Shkakton dhe si ta Parandaloni

Zemra megjithëse është një nga organet më të fuqishme e të rëndësishme të të gjithë organizmit, njëkohësisht është edhe shumë...

Sëmundjet e Zemrës Në Rritje: Mjeku Vargu Jep Këshillat Praktike Që Duhet Të Ndiqni

Sipas një studimi të Eurostat dhe Instat, rezulton se Shqipëria renditet e pesta në Europë sa i takon numrit të...