nga AgroWeb më 19 Gusht, 2020

Kriza e Agropërpunimit – Thirrja e ekspertëve: Hani Prodhime Vendase

Gjatë periudhës së izolimit industria e agropërpunimit kaloi krizë ekonomike. Inxhinieri teknolog, Nazif Tiraveri thotë se gjatë kohës së karantinës produkti që ka shitur më shumë ka qenë kosi.  “Furnizimi i popullatës me ushqime si rezultat i mospunës ka qenë më produkte shumë i ngadalshëm, duke shitur kos, gjizë dhe jo shumë djathë. Ju në […]

nga AgroWeb më 17 Nëntor, 2019

Shqipëria Punon Tokën – Prodhimet Vendase Ndezin Shijen e Natyrës në Tiranë

Shqipëria punon tokën, duke nxjerrë prej saj më të mirat që natyra ofron. Fruta dhe perime të freskëta, plot aromë e shije prej natyre. E gjithçka e mirë që mund të prodhohet prej tyre, mjaltë e raki, reçelra e djathra, produkte me bazë prodhimet vendase, por edhe produkte artizanale, mblodhën bashkë në Tiranë mbi 400 […]