nga AgroWeb më 10 August, 2020

COVID-19: Çfarë Duhet të Dini Për Analizat e Kontrollit

Analizat për të parë, nëse jeni prekur apo jo nga SARS-CoV-2 janë kushti kryesor për parandalimin e pandemisë. Por sa herë duhen bërë analizat dhe kush duhet të kontrollohet? Në treg janë duke u futur gjithnjë e më shumë lloje analizash për kontrollin e virusit të coronës. Në fund të muajit korrik në të gjithë […]

nga AgroWeb më 23 July, 2020

Kontaktet e Personave me COVID-19: Shqetësimet e Qytetarëve dhe Këshillat e Mjekëve

Shqetësimi i qytetarëve, të cilët kanë pasur kontakte me persona pozitivë me COVID-19 ka rritur edhe kërkesën për bërjen e testit me tamponë. Në raste të tilla qytetarët i drejtohen Urgjencës Kombëtare 127. Por cila është përgjigja e 127 kur qytetari është pa simptoma? 127: Ti ke simptoma: Rasti: Jo nuk kam simptoma, po kam […]