receta te shpjeta

3 Receta Të Thjeshta Dhe Plot Me Omega-3 Që Nuk Përmbajnë Peshk

Nuk është sekret se acidet yndyrore omega-3 janë të mira për zemrën, imunitetin dhe trurin tuaj. Ato mbajnë trurin të...

Tavë me Kungull dhe Djathë – E Ngrohtë Plot Shije

Një recetë mjaft dimërore që dhuron shumë ngrohtësi dhe shije që në kafshtat e para. Tava me kungull vjeshte është...