recete salce

Humusi – Historia E Pjatës Nga Lindja E Mesme Që E Pretendojnë Të Gjithë

Thuhet gjithmonë se ushqimi është në gjendje t’i bashkojë njerëzit dhe kjo është e vërtetë! Sepse asgjë nuk bashkon më...

Salcë Kremoze Me Hudhër Dhe Limon Per Sallatën dhe Mishin

Kjo recetë e salcës kremoze me ​​hudhër dhe limon, karakterizohet nga një shije e freskët dhe e mrekullueshme. Ajo kombinohet...

Salca Liptao – Receta e Pjatës që Vjen nga Tradita

Kjo recetë është pjesë e traditës së shumë vendeve, duke filluar nga Austria e deri në Shqipëri. Për këtë recetë...

Receta Speciale E Salcës Me Kungulleshka

Një salcë e shijshme dhe me shumë aromë, ideale për tu shoqëruar me bukë të thekur, për meze, por edhe...