nga AgroWeb më 14 May, 2021

Raporti i FAO-s: Çmimet ndërkombëtare të ushqimit u rritën në prill

Çmimet ndërkombëtare të ushqimit u rriten në prill, bën të ditur FAO. “Çmimet ndërkombëtare të mallrave ushqimore u rritën për muajin e 11-të radhazi në prill, kryesuar nga sheqeri dhe drithërat që rifillojnë trendin në rritje”, njofton Organizata për Ushqimin dhe Bujqësinë e Kombeve të Bashkuara (FAO). Sipas FAO-s, indeksi i çmimeve në prill ishte […]

nga AgroWeb më 9 June, 2020

Rriten Çmimet e Ushqimeve dhe Produkteve Bazë

Muaji maj ka shënuar një rritje të përgjithshme të çmimeve në vend. Inflacioni, që mat ndryshimin vjetor të një shporte mallrash në maj ishte 2,1 %, raportoi INSTAT. Një vit më parë ky ndryshim ishte 1,5 %. Ndryshimi mujor i indeksit të çmimeve të konsumit në muajin maj 2020, krahasuar me prill 2020 është -0,8 […]

nga AgroWeb më 2 March, 2020

Rritja e Çmimeve Në Farmaci – Tatimet Kontroll Në Të Gjitha Pikat

Pas shqetësimeve të fundit të ngritura lidhur me rritjen e çmimeve të disa produkteve farmaceutike, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka ushtruar kontrolle pranë farmacive dhe depove farmaceutike në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Agjencia Telegrafike e Lajmeve bën të ditur se gjatë kontrollit të Tatimeve të datës 28 dhe 29 shkurt, strukturat […]