Sallata Ruse

Mënyra e Duhur e Përgatitjes së Sallatës Ruse në Shtëpi

Vështirë se gjen një familje shqiptare ku sallata ruse nuk është e preferuara në tryezat festive, ditëlindjeve apo edhe gëzimeve...

Mënyra e Duhur si ta Ruani Sallatën Ruse Nëse ju Ngel Sadopak

Në momentin kur shefi francez i kuzhinës Lucien Olivier shpiku sallatën ruse, siç njihet në shumë vende të botës përveç...

Receta e sallatës ruse pa majonezë -Shija e Veçantë

Ndër variantet e shumta të sallatës ruse, receta që AgroWeb.org sjell sot për ju përmban pak yndyrë dhe plot vitamina....

Tri Sallatat Që Nuk Duhet Të Mungojnë Në Tryezën E Vitit Të Ri

Tryeza e Vitit të Ri padyshim nuk ka kuptim pa sallatat e ndryshme që shoqërojnë gatimet tradicionale që amvisat kujdesen...