Sapuni

Sapuni në Ndërresa, Këshilla e Lashtë e Nënave Shqiptare që Vlen edhe Sot

Shumë prej nesh kur i rikthehen kujtimeve të fëmijërisë, përballen me aromën e ëmbël të pastërtisë dhe ledhave të gjysheve...

Aleati Më i Madh – Përse Na Mbron Kaq Shumë Sapuni?

Sapuni përbën mënyrën më efikase për shkatërrimin e viruseve që qëndrojnë në lëkurë, përfshirë COVID-19 që është ulur këmbëkryq në...

COVID-19- Legjendat Urbane Më Të Rrezikshme Se Virusi

COVID-19 është kryefjala e çdo dite. Interneti po gëlon nga informacione për Koronavirusin që ka gjunjëzuar të gjithë planetin. Në...

Kimikatet që na Rrethojnë Përditë dhe Dëmtojnë Organizmin

Në ditët e sotme, çdo gjë që na rrethon është burim toksinash. Këtu futen edhe ushqimet, rrobat apo lodrat e...