nga AgroWeb më 23 March, 2022

Për Sa Gjatë Mund Të Rezultoni Pozitivë Ndaj COVID-19? Çfarë Duhet Të Bëni

Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) udhëzon se çfarë duhet bërë në 10 ditët pasi rezultoni ende pozitivë në testin për COVID-19. Sipas udhëzimeve ata që nuk shfaqin simptoma mund t’i japin fund izolimit pesë ditë pas testit pozitivë. Njerëzit që kanë shfaqur simptoma mund t’i japin fund izolimit pas pesë ditësh vetëm […]

nga AgroWeb më 21 October, 2021

Nëse Jeni Mbi 40 Vjeç Këto Simptoma Të COVID Mund Të Mos Largohen

Ende ka shumë gjëra që nuk dimë për COVID-19, por një gjë që është bërë e qartë është se koronavirusi vazhdon të infektojë njerëz dhe nuk ka ndërmend të largohet. COVID ka aftësinë të riinfektojë njerëzit dhe të lërë simptoma për një periudhë afatgjatë tek disa. Ekspertët thonë se këto simptoma prekin diku nga 10 […]

nga AgroWeb më 11 March, 2020

Tre Medikamentet që Kanë Dhënë Efekt Kundër Koronavirusit

Ndryshe nga sëmundjet e tjera, coronavirus përhapet më shpejt. Përhapja bëhet zakonisht kur njerëzit kolliten ose teshtinë dhe janë mbajtës të virusit. Spërklat e infektuara mund të ngjiten në gojë, hundë dhe sy. Virusi gjithashtu mund të gjendet në tualet dhe mund të përhapet nga një apartament në një tjetër. Kjo u provua edhe në […]

nga AgroWeb më 10 March, 2020

Koronavirusi COVID-19 në Shqipëri – Në Urgjencë 10 të Konfirmuar

Pak momente më parë është konfirmuar nga mediat se numri i personave të prekur ka shkuar në 10. Të infektuarit po mbahen në urgjencën e spitalit infektiv pranë QSUT. “Janë testuar 114 rate te dyshuar, 10 pozitive, dy të cilët ishin në Itali, 6 në kontakt me të sëmurët dhe dy raste të reja që […]