sistem imunitar

Nga 20 deri në 60 vjeç – Ushiqmet më të mira për çdo moshë

Ushqimi është një nga pikat e forta ose të dobëta të shëndetit tuaj. Edhe sipas mjekëve një pjesë e madhe...

Kamomili për Qetësimin e Mendjes dhe Organizmit

Më do, s’më do. Më do, s’më do. Më do. S’më do. Po mirë s’më do, po pij një filxhan...

Tri Hurma në Ditë – Pesë Vlera Direkte për Organizmin

Hurmat e Arabisë janë plot vlera, të shijshme dhe me nivel të lartë ushqyesish. Përveç shijes së tyre karakteristike, hurmat...

Ujë me Mjaltë me Kanellë – Pse Vlen Shumë në Mëngjes

Një nga kombinimet më të fuqishme të vlerave është ai i ujit me mjaltë dhe kanellë. Ato janë ushqime të...

Muskuj të Fortë Për Imunitet më të Fuqishëm – Kujdesi që ju Duhet

Një studim i kryer së fundmi nga Qendra e Kërkimeve për Kancerin në Gjermani, arriti në përfundimin se muskujt luajnë...