situata ne shqiperi

Agresiviteti i COVID-19 Vijon të Rritet në Shqipëri

Agresiviteti i COVID-19 vijon të rritet në Shqipëri dhe këtë e tregojnë rastet e reja dhe numri i pacientëve, të...

Çfarë Është Meningjiti – Si të Mbroheni nga Rreziku

Situata e gripit në vendin tonë është zgjeruar në disa mijëra të prekur duke shënuar edhe pacientë me simptoma të...