stil jetese

Fëmijët me Gjyshër Mbipeshë Janë dy herë të Rrezikuar nga Obeziteti

Sipas OBSH 39 milionë fëmijë në botë janë mbipeshë dhe kjo shkon brez pas brezi duke u lidhur ngushtë me...

Ndryshimet e Duhura Në Regjimin Ushqimor Për Kujtesë Të Fortë

Problemet me memorien janë gjithnjë një shqetësim në rritje teksa vitet kalojnë. Mendimet janë më të mjegulluara, përqendrimi më i...