nga AgroWeb më 27 November, 2019

Histori Suksesi Nga Projekti Ndërkufitar Mes Maqedonisë Së Veriut Dhe Shqipërisë Prezantohen Në Panairin Përmbyllës Në Dibër.

20 agrobiznese të zonës së Dibrës në të dy anët e kufirit, sot janë më të përgatitur për t’u përballur me tregun europian dhe atë botëror falë asistencës së marrë nga projekti i financuar nga Bashkimi Europian dhe zbatuar nga Creative Business Solutions së bashku me Fondin Shqiptar të Zhvillimit dhe Komunën Dibër. Bëhet fjalë […]

nga AgroWeb më 21 May, 2019

Ushqime Të Skaduara Bllokohen Në Supermarkete  

Pas sekustrimit të disa tonelata vaj palme dhe qumështi pluhur, një tjetër ngarkesë produktesh ushqimore të skaduara është bllokuar sot nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit. Përmes një njoftimi për shtyp, të cilit i referohet AgroWeb.org, AKU bën të ditur se produkte ushqimore të përditshme si gjalpë, pije freskuese, kos frutash, makarona, çokollata etj jashtë afatit […]

nga AgroWeb më 22 September, 2017

Shija Italiane në Tryezat Shqiptare

Epërsia e produkteve italiane në tregun europian e më gjerë dëshmon për reputacionin e lartë që këto produkte kanë tek konsumatorët. Produktet 100% “Made in Italia” nuk janë më një ekskluzivitet vetëm i konsumatorëve italianë apo i shteteve anëtare të BE. Në Shqipëri, sipërmarrës të rrjeteve të supermarketeve kanë bërë përpjekje serioze në ofrimin e […]