TAP

BERZH: Energjia, shtytje për rritjen ekonomike

Energjia do të jetë sektori që pritet t’i japë një shtysë ekonomisë shqiptare duke bërë që t’i gëzohemi një rritje...

Tregu energjetik shqiptar- një motorr për investimet

I famshëm për mundësitë e arta të investimit falë rrjetit të tij dendur të lumenjve, por dhe i dërrmuar ndër...