te rinjte

Problemet me Tiroiden tek të Rinjtë – Sinjalet që Jep Trupi

Problemet me tiroiden nuk vërehen vetëm tek njerëzit në moshë madhore por edhe tek të rinjtë. Në rastin e tyre,...

Cila Grupmoshë I Shtohet Listës Që Duhet Të Marrin Edhe Dozën E Tretë?

Këtë javë ka zhvillime të rëndësishme në betejën ndaj COVID-19-ës. Kompania farmaceutike Pfizer pritet të kërkojë autorizimin për vaksinën e...

Ekspertët e INSTAT: Shqipëria, me nivelet më të larta të emigrimit të “trurit”

Emigracioni në nivele të larta i njerëzve të arsimuar nga vendi do të varfërojë ekonominë dhe gjithashtu ndikon negativisht në...

INSTAT zbulon si u ndikua tregu i punës nga pandemia

Papunësia shënoi rritje në vitin 2020-s, si rrjedhojë e pasojave të pandemisë në aktivitetet ekonomike, por ndërkohë paga mesatare vijoi...