nga AgroWeb më 1 Korrik, 2020

A Mund të Shmanget Izolimi i Dytë Përmes Testimit dhe Gjurmimit të Kontakteve?

Shumë vende në Europë po vazhdojnë të regjistrojnë një numër të lartë rastesh në ditë, me vatra të reja të shfaqura në Spanjë, Portugali, Francë dhe Gjermani, por ekspertët shprehen optimistë se janë më të përgatitur për të shmangur një valë të dytë përmes testimeve dhe gjurmimit të kontakteve. Qeveritë shpresojnë se duke kontrolluar vatrat […]

nga AgroWeb më 18 Mars, 2020

Përse Duhet të Kryhen më Shumë Testime për COVID-19

Bilancet e një prej pandemive më të egra të kohëve moderne po shtohen dita ditës dhe ekspertët thonë që fundi i saj ska mbërritur ende. COVID-19 është një virus i ri, i rrallë që po përhapet në të gjithë globin duke lënë impaktet e veta si në shoqëri ashtu dhe në shëndet. Shqipëria sot shënon […]