nga AgroWeb më 15 Qershor, 2020

Uji “Dukat”, Një Burim Shëndeti Për Kockat dhe Zemrën

Dimë se uji është jetik. Se mund të jetojmë më gjatë pa ngrënë, por më pak pa pirë ujë. Por çfarë dimë për përmbajtjen dhe vlerat e lëngut pa ngjyrë e pa aromë, por plot me ushqyes që na e zgjasin jetën? Kur vjen puna te përmbajtja e ujit, ka dy elemente që duhen marrë […]

nga AgroWeb më 30 Qershor, 2019

Nga Thesaret e Fshehura të Shqipërisë, Burimi Ku Pinin Ujë Ilirët

Natyra e ka bekuar Shqipërinë me të gjitha mrekullitë e saj. Me bregdetin e kaltër, me rërën e butë dhe shkëmbinjtë emblematik, lumenj e liqene, fusha të gjelbra plot lule e bimë sa të zakonta aq edhe unike. Pjesë e këtyre mrekullive të Shqipërisë, padyshim janë malet e lartë me majat të thepisura që nën […]