nga AgroWeb më 19 Mars, 2020

Si Të Rrisni Mini Pemën e Ullirit Në Shtëpi

Ulliri është një nga pemët më të dashura e më të shenjta për njerëzimin. Ajo është një simbol i paqes dhe miqësisë. Pema shtatshkurtër e ullirit është kthyer në një domosdoshmëri për shumë shtëpi dhe ambiente familjare. Kjo pemë mesdhetare është fantastike sepse ka një tolerancë të lartë ndaj ajrit të thatë dhe përshtatet mjaft […]

nga AgroWeb më 24 Shtator, 2019

Katërfishohet Prodhimi i Vajit të Ullirit – Çfarë do të Thotë Kjo Për Tregjet Shqiptare

Shqipëria është një nga vendet më të favorizuara për sa i përket bujqësisë dhe agrikulturës. Klima e përshtatshme i ka mundësuar fermerëve që të zhvillojnë kultura të ndryshme përgjatë viteve. Një prej tyre është dhe kultivimi i ullirit dhe prodhimi i vajit të ullirit. Edhe pse në Shqipëri ka shumë prodhues të vajit të ullirit […]

nga AgroWeb më 24 Korrik, 2018

Vaji i Ullirit Ekstra i Virgjër Si Qumështi i Nënës – Vetitë e Forta Për Shëndetin

Vaj ulliri ekstra të virgjër është një ushqim aq i shëndetshëm sa krahasohet me qumështin e nënës Falë përmbajtjes së pasur me Omega-6 dhe Omega-3, vaji ekstra i virgjër i ullirit është ushqimi më i ngjashëm me qumështin e gjirit. I përsosur në përbërje dhe i përshtatshëm për të gjithë. Gjithmonë shtoni në fëmijën e […]