Vaksina Pfizer

Pfizer fillon provat klinike për ilaçin që parandalon COVID-19

Kompania farmaceutike Pfizer tha se ka filluar një provë klinike në shkallë të gjerë të një ilaçi për të shmangur...

Pritet Autorizimi i Përdorimit Të Pfizer Edhe Për Fëmijët e Moshës 12-15 Vjeç

Administrata amerikane e Ushqimit dhe Ilaçeve (FDA) pritet të autorizojë përdorimin e vaksinës COVID-19 të Pfizer-it për fëmijët e moshës...

Procesi i vaksinimit/ Sot pritet të mbërrijnë 15 mijë vaksina të Pfizer

Ditën e sotme do të mbërrijë një tjetër kontingjent i vaksinave të Pfizer për të vijuar procesin e vaksinimit anti...

Ekspertët Monitorojnë Reaksionet Alergjike të Vaksinave Pfizer dhe Moderna

Qendrat Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) njoftoi sot se po monitoron nga afër reagimet alergjike ndaj vaksinave...