Varianti indian

Çfarë duhet të dini për variantin e ri të COVID-19 Delta?

Varianti “Delta” zuri titujt kryesorë të mediave, pasi u zbulua për herë të parë në Indi, ku edhe shkaktoi rritje...

Mjeku shqiptar në New York: Shanset që varianti indian të përhapet janë të mëdha

Sulejman Çelaj, mjek dhe shef departament në një spital në New York thotë se tani ka ardhur koha që bota...

OBSH: Shqetësim global rreth variantit indian të virusit

Organizata Botërore e Shëndetësisë tha të hënën se një variant i koronavirusit që po qarkullon në Indi përbën shqetësim global....