viruset dhe bakteret

Shurupi i Mollës – Zbuloni Sëmundjet që Parandalon

Shurupi i mollës është një nga lëngjet më të shëndetshme që mund të konsumoni për të mbajtur larg sëmundjet. Molla,...

A duhet të shkoni në një tualet publik? Çfarë duhet të dini

Nuk është sekret që tualetet publike dhe ndenjëset e tualeteve mund të jenë të mbushura me mikrobe. Por a e...

Vaksinat Kundër Gripit – A Duhet T’i Bëni Edhe Nëse Nuk Sëmureni Shpesh?

Sapo vjen dimri fillon automatikisht edhe sezoni i gripit dhe viruseve të ndryshme të cilat sulmojnë organizmin. Siç edhe mund...