viti i ri

6 Ushqimet Fatsjellëse që nuk Duhet të Mungojnë Natën e Vitit të Ri

Nëse ëndërron të fitosh llotarinë, të të rritet rroga apo të gjesh dashurinë e jetës bën mirë të mos i...

Çfarë duhet të ndaloni së bleri në 2023 për të kursyer më tepër para

Gjatë pandemisë shumë njerëz u bënë të ndërgjegjshëm për blerjet që kryenin, veçanërisht për shkak të krizës që solli. Tashmë...

Si Të Ushqeheni Shëndetshëm Në 2022 – Qëllimet Që Mund T’i Vendosni Vetes

Le të jetë 2022-shi, një vit i mbushur plot shije duke provuar dhe eksperimentuar me gatime të reja në kuzhinë....

Gatimet Tradicionale Për Natën E Ndërrimit Të Viteve Rreth Botës

Me ardhjen e vitit të ri ëmbëlsirat, bukët e veçanta ose frutat janë me bollëk në tryezë në mbarë botën....

Mbledhjet Familjare Për Festa Gjatë Pandemisë – Si të Qëndroni të Sigurtë

Pas muajsh ndarje nga miqtë dhe familja për shkak të COVID-19, shumë njerëz shpresojnë të rilidhen me familjet e tyre...