ankthi dhe stresi

8 Hapa Të Thjeshtë Që Mund Të Ndiqni Çdo Natë Për Të Mbajtur Nën Kontroll Inflamacionin

Orët e mbrëmjes janë një kohë për t’u çlodhur dhe për t’u argëtuar me familjarët. Por ato mund të jenë...

Ankthi Gjatë Shtatzanisë – Çfarë E Shkakton Dhe Si Mund Ta Trajtoni?

Shtatzënia është një periudhë emocionuese sepse së shpejti do të bëheni prind i një fëmije të adhurueshëm. Gjatë shtatëzanisë ju...

4 Gjëra Që Ndodhin Në Trurin Tuaj Kur Kryeni Aktivitet Fizik

Kryerja e rregullt e aktivitetit fizik është e domosdoshme jo vetëm për të humbur kilogramët e tepërt por edhe për...

Stresi dhe Ankthi Pas Tërmetit – Çfarë Këshillojnë Mjekët, Si Duhet Të Reagoni

Mjekët psikologë këshillojnë qytetarët të ruajnë qetësinë dhe të menaxhojnë situatën pas tërmeteve, e cila po shoqërohet me ankth dhe panik....