Antitrupa

Shpresë për Njerëzit që Vuajnë nga Migrena – Zbuloni Terapitë e Reja

Dy studime klinike mbi migrenën kanë arritur në zbulimin historik se përdorimi i dy antitrupave arrin të ndryshojë aktivitetin e...

COVID-19 – Antitrupat monoklonalë parandalojnë dëmtimin e mushkërive dhe sistemit nervor

Antitrupat monoklonalë janë efikasë në mbrojtjen e të moshuarve dhe diabetikëve nga dëmtimet në mushkëri dhe në sistemin nervor, të...

Studimi i Ri: Omicron katërfishon antitrupat kundër variantit Delta

Të qenit i infektuar me Omicron mund të rrisë imunitetin kundër variantit Delta të koronavirusit, thuhet në një studim të...

Trajtim i ri: Kompania AstraZeneca po punon për terapinë me antitrupa

Të dhënat nga testimet e bëra nga kompania AstraZeneca kanë shfaqur mundësitë për një trajtim të ri që do të...

Studimi/ Fëmijët prodhojnë më shumë antitrupa ndaj Covid-19

Fëmijët deri në 10 vjeç prodhojnë më shumë antitrupa në përgjigje të infeksionit të koronavirusit sesa adoleshentët dhe të rriturit,...

Zbulohen antitrupa në 99% të njerëzve pas dozës së parë të vaksinës

Tre javë pas marrjes së dozës së parë të vaksinës anti-Covid, një përgjigje e antitrupave është e pranishme në 99...

Kur Është e Sigurt Që T’i Takoni Të Shëruarit Nga COVID-19?

Një nga pyetjet që po përsëritet më shpesh në të gjithë botën është se kur mund të quheni plotësisht i...

Kur Mund Të Ndihemi Plotësisht Të Sigurtë Jashtë Shtëpisë?

Interneti gëlon nga informacione konfliktuale që jo pak herë shkaktojnë konfuzion tek lexuesit të cilët mezi presin të dinë kur...