nga AgroWeb më 24 Qershor, 2020

Imuniteti nga Coronavirus Mund të Zgjasë Deri në 6 Muaj

Imuniteti ndaj një infektimi të dytë të mundshëm nga coronavirus mund të zgjasë deri në 6 muaj, sipas një studimi nga Universiteti i Amsterdamit. Kjo hedh hije dyshimi mbi efikasitetin e “pasaportave të imunitetit”, për të cilën disa shtete janë shprehur të gatshme që t’i vejnë në përdorim për personat që e kanë kaluar COVID-19, sipas pretendimit […]

nga AgroWeb më 15 Maj, 2020

Epidemiologu: Shqipëria e Kaloi Ciklin e Koronavirusit por Duhet Kujdes

Epidemiologu, Ilir Alimehmeti në një nga mediat e vendit deklaroi se Shqipëria e ka kaluar tashmë ciklin e koronavirus dhe ndaj numri i të prekurve ka rënë në mënyrë të ndjeshme. “Sa është i përhapur vërtetë virusi nuk mund ta themi dot vetëm përmes tamponit, tamponi është vetëm një fotografi e momentit. Mund të themi […]

nga AgroWeb më 25 Mars, 2020

Fermerët Punojnë Për Të Furnizuar Tregun Me Fruta – Perime Të Freskëta

Qendrat e grumbullimit bujqësor, në Lushnjë dhe Fier, po vazhdojnë normalisht furnizimin e tregjeve të vendit me produkte të freskëta bujqësore, në  kushtet e situatës së karantinës në vend, si masë parandaluese për mospërhapjen e virusit COVID-19. Agjencia Rajonale e Shërbimit Veterinar dhe Mbrojtjes së Bimëve, Vlorë që merret me eksportet bujqësore të rajonit jugor […]