erzeni

Kompania ERZENI Shton Buzëqeshjet e Fëmijeve me 1 Qershor!

1 Qershori është dita ndërkombëtare e fëmijëve, ku fokusi vihet mbi të drejtat dhe mirëqenien e tyre. Kjo ditë ka...

Erzeni Shpallet Kompania Më Besnike Ndaj Konsumatorit

Me një traditë 30 vjeçare në prodhimin dhe përpunimin e qumështit dhe nënprodukteve të tij, Erzeni, është kurorëzuar me çmimin...