nga AgroWeb më 18 Nëntor, 2020

Fabrika e Agropërpunimit, Certifikuar sipas Standardeve Ndërkombëtare, Eksporton në Europë

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka vizituar një fabrikë agropërpunimi e cila është e certifikuar sipas standardeve ndërkombëtare. Spiropali e konsideron fabrikën agropërpunuese një histori suksesi, e cila është financuar nga Fondi i Programit për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural me 10 milionë lekë të reja. “Kavajë ‘Dupi Frut’, në një nga […]

nga AgroWeb më 12 Nëntor, 2020

Ndotja e Ajrit Një Problem Serioz në Shqipëri e Kosovë – Këshillat e Ekspertëve

Ndotja e ajrit është tema e ditës jo vetëm për dëmet që i shkakton natyrës, por edhe për ndikimet e drejtpërdrejta që ka në organizëm. Sipas ekspertëve  cilësia e jetës është shumë herë më e keqe dhe vdekjet shumë herë më të larta pikërisht nga ky faktor shumë ndikues. Sipas të dhënave nga Organizata Botërorë […]