fruta-perimet

Lushnja dhe Fieri Prodhojnë 34% të Perimeve

Shqipëria e rriti prodhimin e perimeve me 8 për qind në vitin 2019, duke e çuar totalin në 1,2 milionë...

Agro-Përpunimi, nga Domatet, Gështenjat e Shegët, Produktet që Kompanitë Vlerësojnë si Potencial

Kompanitë shqiptare vlerësojnë se agropërpunimi është një sektor që ka hapësira për t’u zhvilluar e për t’u mbështetur drejt një...

Eksportet Shqiptare të Fruta-Perimeve nga Suedia Deri në Spanjë

Një lajm i mirë për eksportet e prodhimeve shqiptare të cilat kanë rritur volumin e shitjes në tregjet ndërkombëtare. Prodhimet...

Abuzimi – Fermerët e Shesin 1 kg Qepë 15 Lekë, Në Treg Ofrohet Deri 120 lekë    

Prej 3 ditësh fermerët do të protestojnë duke mos ofruar prodhimet e tyre në treg, kjo për shkak të abuzimit...

Pse Janë Rritur Çmimet e Fruta Perimeve – Çfarë Po i Rëndon Xhepat e Shqiptarëve

Çmimet e fruta perimeve në Shqipëri kanë pësuar rritje. Të gjitha fruta perimet e stinës së dimrit janë pothuajse 2-3...