gjermania

Covid-19, Gjermania Ndihmon Shqipërinë me Aparatura Spitalore

“Kapacitetet e terapisë intensive në aparatura jetëshpëtuese janë rritur me 50% për përballimin e situatës së shkaktuar si pasojë e...

Ja Super Shteti Evropian Ku Dënohesh Me 65 Mijë Euro Gjobë Nëse Vret 1 Bletë

Kush vret bletë, grenza, por edhe shumë insekte dhe kafshë të tjera, në Gjermani do të përballet me një gjobë...