histori suksesi

Fruti i Rrallë Medicinal – Pse të Gjithë Kërkojnë Aronian e Dibrës

Një frut i rrallë medicinal po kultivohet në Shqipëri, vlerat e të cilit janë të jashtëzakonshme për kurimin e shumë...

Teknika Të Lashta Në Kohë Moderne – Pemla Sjell Gjalpin Arror Shqiptar

Çdo ditë e më shumë në raftet e maketeve shtohen produkte të procesuara dhe me konservantë që e bëjnë të...

Borziloku dhe Erëzat Shqiptare Që Fluturojnë Në Tavolinat Zvicerane

Një sipërfaqe e tërë toke, e shtrirë pak kilometra jashtë Tiranës, pranë Rinasit, të ndjell me aromën e mrekullueshme saj....

Mandarinat Shqiptare Marrin Çertifikatën Ndërkombëtare të Cilësisë

Shqipëria ëmbëlson konsumatorët evropianët me një nga frutat më të dashur të dimrit, Mandarinën! Agrobiznesi shqiptar hedh një hap të...

Patatet e Kukësit Magnet Për Konsumatorët Gjermanë

Në Shqipëri, prodhimi i patateve daton prej dekadash. Kultivimi i saj ka nisur që nga vitet 1850. Sot, zona më...

Besëlidhja e Konispolit – Biznesi i Artë i Mandarinave Shqiptare

Mandarina shqiptare rrëmben fronin e frutit më të kërkuar në Evropë. Si asnjëherë më parë, një superprodhim prej 18 mijë...

E Rrallë! Hidet e Shqipërisë Drejt Amerikës e Australisë

Janë vërtetë nga frutat më të kërkuara, më të shijshme e më të dashura të vjeshtës. Në Shqipëri, konsumi i...