nga AgroWeb më 16 September, 2022

Si të Dezinfektoni Leckën, Fshesën dhe Furçat e Pastrimit të Shtëpisë

Pastërtia është elementi kyç i çdo ambienti ku qëndroni, por sidomos i shtëpisë. E për këtë mund të biem dakord të gjithë, pasi këto mjete rrallëherë mungojnë duke qenë aq të domosdoshme. Por në të gjithë këtë proces ku lecka, sungjeri, fshesha, kova e një sërë paisjesh të tjera kalojnë nëpër gjthëçfarë sipërfaqe i rëndësishëm […]

nga AgroWeb më 4 October, 2021

Ilaçi Kundër Covid-19 – Ekspertët: “Rezultate Impresionuese”

Për të përshpejtuar gjithnjë e më shumë shërimin dhe imunizimin ndaj Covid-19, ekspertët po punojnë për një medikament të mirfilltë. Ilaçi që trajton këtë virus është gati prej disa kohësh dhe sipas mjekëve ka dhënë rezultate shumë të mira në fazën studimore. Ky ilaç zbut ndjeshëm simptomat e Covid-19 që në 5 ditët e para […]