Keshilla Kuzhine

Enët Prej Qeramike apo Prej Gize – Diferencat në Gatim

Nuk ka kuzhinë pa tenxhere dhe tiganë. Prodhuesit e tyre janë të shumtë dhe cilësitë dhe llojet nga më të...

8 Këshilla dhe sekrete që duhet të dini rreth përdorimit të multikukerit

Multikukeri është një mjet kuzhine shumë i dobishëm, por ndonjëherë mund të jetë pak i vështirë për t’u përdorur. Për...

Pse Në Disa Vende Të Botës Vezët Nuk Ruhen Në Frigorifer

A e dini pse vezët ruhen në frigorifer në disa vende, dhe në disa vende të tjera ato ruhen në...

Si Të Njihni Dhe Të Blini Makaronat Më Të Mira

Të gjata, të shkurtra, të lëmuara ose me brazda, sot flasim për makaronat, një nga ushqimet e preferuara për shuëm...

Arsyeja Përse Nuk Duhet T’i Vendosni Ushqimet e Nxehta Në Frigorifer

A është e sigurt që ushqimet e nxehta të vendosen menjëherë në frigorifer apo duhet t’i lini të ftohen fillimisht?...

Letra Për Pjekje – Cili Është Ndryshimi Midis Letrës Transparente Dhe Asaj Të Ngjyrosur?

Kur bëhet fjalë për blerjen e kësaj letre të përshtatshme për pjeke, ju keni një zgjedhje për të bërë: Të...

Si Të Gatuani me Mjeshtëri Gjelin e Detit – Mënyra dhe Temperatura e Duhur

Gjeli i detit është një nga sfidat më të mëdha të një amviseje për menunë e vitit të ri. Me...

Për Gjithë Vitin – Si Të Thani Mirë Qershitë Në Kushtet E Shtëpisë

Qershitë janë një ndër frutat më të shijshme të stinës së ngrohtë. Mirësinë e tyre mund ta shfrytëzoni duke i ngrënë...