kunder semundjeve

Hurma Arabie me Qumësht – Kura Që Bën Mrekulli Për Shëndetin

Është një ndër kurat më të lashta popullore përdorur mijëra vite më parë për t’u mbrojtur nga sëmundjet, për të...

Sëmundjet e Zemrës – 7 Hapa të Thjeshtë për të Parandaluar Rrezikun

Problemet me zemrën janë kthyer tanimë në një çështje shqetësuese, duke qenë se rastet e raportuara janë gjithnjë në rritje....

Vitaminat më të Rëndësishme Kundër çdo Sëmundje – Ushqimet ku i Gjeni

Përballja me sëmundje të ndryshme që organizmi mund të zhvillojë është sigurisht shumë e vështirë dhe e mundimshme. Shkaqet se...

Majdanoz, Limon dhe Mjaltë – Efektet Mirëbërëse për Shëndetin e Trurit

Kur dëgjon për majdanozin, gjëja e parë që të vjen ndërmend është një supë e shëndetshme, ose një sallatë e...

Masat e Duhura – Si të Mbroni Veten Nga Sëmundjet Tumorale

Sa i njihni zakonet e përditshme që rrisin rrezikshmërinë për prekjen nga sëmundjet e këqija? Faktet mjekësore të konsultuara nga...