NASA

Shkencëtarët Zbulojnë Shenja të Aktivitetit Gjeologjik në Venus

Ekzistojnë prova që disa pjesë të sipërfaqes së Venusit lëvizin ngjashëm me atë të Tokës. “Kemi identifikuar një model të...

Mini-Hëna që Ndodhet prej Tre Vitesh në Në Orbitën e Tokës

Dy astronautë nga Universiteti i Arizonës kanë pikasur një shkëmb hapësinor në orbitën e tokës. Asteroidi i quajtur 2020 CD3,...

Sot Sytë nga Qielli – Kur Do Të Shfaqet Jupiteri dhe Kur Mund Ta Shihni  

Pamje spekatokolare do të dhurojë qielli sot, ku planeti i Jupiterit do të shfaqet në afërsi të Tokës duke u...

Spektakël në Qiell, Jupiteri i Afrohet Tokës – Kur dhe Çfarë Pritet të Ndodhë

Këtë muaj qielli do të dhurojë një spektakël të vërtetë dhe surprizues si kurrë më parë. NASA këtë muaj ka...