nga AgroWeb më 25 Qershor, 2020

Si Të Sistemoni Dollapin Në Mënyrë Të Zgjuar

Kohët e fundit, pastrimi dhe rregullimi i dollapëve është transformuar nga një detyrë e mërzitshme shtëpie në një trend mode. Për këtë arsye, ekspertët e AgroWeb.org janë konsultuar me profesionistët për të marrë prej tyre këshillat më të mira se si duhet ruajtur rregulli dhe pastërtia në dollapët e rrobave. Rregulli i artë i sistemimit […]

nga AgroWeb më 21 Maj, 2020

Si Të Ruani Ngjyrën e Pantallonave Gjatë Larjes Në Lavatriçe

Pantallonat e materialit xhins që rëndom kanë ngjyrë blu, bojëqielli ose të zezë, kanë tendencën të zbehen falë larjes në lavatriçe. Uji i fortë dhe larësi e dobësojnë ngjyrën dhe nxisin shkarkimin e saj. Megjithatë, nëse tregoni kujdes gjatë larjes, do të ngadalësoni procesin e zbardhjes së pantallonave tuaja. Sekreti qëndron tek larësi dhe frekuenca […]

nga Urita Dokle më 18 Maj, 2020

Dhoma e Gjumit Duhet t’ju Përshatet me Personalitetin – Zbuloni Këshillat e Duhura

Në përgjithësi, koha e një njeriu ndahet mes zyrës, mjetit të transportit, ambienteve të jashtme dhe shtëpisë. Dhoma e gjumit është ambienti më i rëndësishëm sa i përket rimëkëmbjes fizike dhe shpirtërore nga stresi i ditës. Ajo, sipas ekspertëve, duhet të jetë mobiluar në mënyrë të atillë që t’i përshtatet personalitetit tuaj. Një Dhomë Gjumi […]

nga AgroWeb më 9 Janar, 2020

Përzgjidhet Ngjyra Vitit 2020 – Simbolika Qetësi dhe Paqe

Ka nisur si një traditë të paktën 20 vite më parë dhe vazhdon edhe ne ditët e sotëme. Përzgjedhja e ngjyrës së vitit është një ngjarje e shumëpritur për të gjithë ata që duan të ideojnë shtëpinë ata që ndjekin trendet e fundit të modës apo të apasionuarit pas ngjyrave. Kompania Pantone, një autoritet global […]

nga AgroWeb më 17 Shtator, 2019

Si Të Zgjidhni Mishin e Freskët – Rregullat Që Duhet Të Dini

Në mënyrë që të ushqehemi shëndetshëm, hapi kryesor është përzgjedhja e saktë dhe e kujdesshme e produkteve. Kur bëhet fjala për mishin, gjithmonë gjendemi para një sfide. AgroWeb.org ju sugjeron më poshtë disa këshilla bazike që t’i kini parasysh kur të blini mish herën tjetër. Pjesa e duhur Pjesa e mishit është shumë e rëndësishme. […]