pandemia covid 19

A Shtuam Në Peshë Gjatë Pandemisë? – Faktet Nga Ekspertët

Shumë njerëz në mbarë botën kanë folur për pandeminë dhe shtimin në peshë gjatë karantinës. Por a është e vërtet...

Më shumë se 60% e njerëzve e gjejnë çlirimin nga stresi i COVID në natyrë

Kërkimet e bëra nga Fondacioni i Shëndetit Mendor kanë zbuluar se 62% e të rriturve në Mbretërinë e Bashkuar gjetën...

Silva Bino: Maska Duhet Mbajtur Edhe Pasi Keni Kaluar COVID-19

Në Open në Top Channel u fol për situatën e pandemisë së Covid-19 në vendin tonë dhe për kohën se...

Pse Kufizimi I Orareve Të Lëvizjes Ndikon Në Përhapjen E Covid-19?

Shumë shtete në luftën kundër COVID-19 kanë zgjedhur si masë parandaluese kufizimin e lëvizjs së lirë të qytetarëve. Por le...

OBSH: Më Pak se 10% e Popullsisë e ka Kaluar COVID-19

Sa njerëz duhet të jenë të vaksinuar apo të kenë antitrupa nga kapërcimi i COVID-19, që të ulet mundësia e...

Agresiviteti i COVID-19 Vijon të Rritet në Shqipëri

Agresiviteti i COVID-19 vijon të rritet në Shqipëri dhe këtë e tregojnë rastet e reja dhe numri i pacientëve, të...

Përse COVID-19 Preku më Shumë Italinë – Faktorët Ndikues

Situata me koronavirusin e ri COVID-19 është një problem që po përhapet në të gjithë globin. Megjithatë që nga shpërthimi...

Për Sa Muaj Duhet Të Sigurohen Rezervat Ushqimore

Qeveria ka marrë krahas shpalljes së gjendjes së fatkeqësisë natyrore edhe disa masa të tjera shtesë që i detyrojnë bizneset...