pazar

Kur Blen i Uritur, Zbraz Kuletën – Këshilla Për të Mos Shpenzuar Shumë Para

Uria është një nga nevojat më bazë dhe primitive të njeriut, kur nuk kemi ushqim, nuk kemi sy për asgjë...

Qeveria lajmëroi gjoba nga 1 korriku – Por pse duhet t’i ndalojmë së përdoruri qeset plastike?

Në Shqipëri, prej një muaji ndalimi i qeseve plastike njëpërdorishme ka bërë që qytetarët dhe tregtarët të sensibilizohen dhe të...

Si Të Mbroheni Nga Koronavirusi Kur Bëni Pazar?

Blerja e ushqimeve në kohën e pandemisë mbetet një detyrë që shkakton ankth, por është thelbësore. Kjo çon në mënyrë...

Rregullat e Reja të Qarkullimit – Nga e Hëna Daljet për Pazar me Leje të Veçantë

Në kuadër të masave shtrëgnuese kundër COVID-19, Kryeministri Rama lajmëroi pak momente më parë se Shqipëria do të ndërmarrë edhe...