pyjet shqiptare

Në 5 Vite, Pyjet Shqiptare u Pakësuan Me 1 Mijë Hektarë

Në vitin 2018 fondi pyjor dhe kullosor i Shqipërisë shtrihet në një sipërfaqe të përgjithshme prej 1 milion e 740...

Gërdeci, Sekreti i Fshehur i Pyjeve Shqiptare

Ky artikull i kushtohet Gërdecit, kokrrave të kuqe që mbulojnë me hijeshi pyjet shqiptare. Ky frut i egër (Arctostaphylos uva-ursi)...