qeliza tumoriale

Studimi i Ri: Kafeina Mbron Lëkurën nga Melanoma dhe Rrezet e Diellit

Dielli është një nga burimet më të mira të vitaminës D duke i dhuruar kështu një sërë të mirash shëndetit....

Kanceri i mëlçisë – A mund të përcaktojë një test gjaku se kush individ është i rrezikuar?

Ky lloj kanceri quhet Hepatocellular carcinoma, dhe është një tumor shumë agresiv që prek mëlçinë. Në ditët e sotme, një...

Ja se si Ndikon Cilësia e Gjumit në Shëndetin Tuaj

Trupi juaj e përdor gjumin për të forcuar sistemin imunitar, për të përpunuar informacionin dhe për të rimarrë energji para...

Shkenca Zbulon Rolin e Sheqerit në Shtimin e Qelizave Tumorale – Ja Sa Duhet Përdorur

Sheqeri është shkaktar i shumë problemeve të shëndetit, duke filluar nga problemet e zemrës, e deri tek cilësia e shikimit....