nga AgroWeb më 5 December, 2020

Testi i Shpejtë për COVID-19 në Shqipëri- Si Do Të Veprohet

Nga dita e hënë në Tiranë do të nisin testimet e shpejta për përgjigjet e COVID-19. Do të kryhen deri në 3000 testime ditore duke përfshirë këtu edhe testin e mëparshëm PCR në disa qendra shëndetësore dhe politeknika të kryeqytetit. Këto teste janë të njohura nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si një ndihmë për të […]

nga AgroWeb më 5 November, 2019

Stina e Virozave, 11 Mijë Të Prekur Në Javë – Kujdesi dhe Masat Që Duhet Të Merrni

Temperaturë e lartë, dhimbje fyti dhe kollë, bllokim hundësh dhe infeksion bajamesh. Janë këto problemet më të shpeshta shëndetësore me të cilat po përballen mijëra shqiptarë ditët e fundit. Shkak janë virozat e stinës dhe luhatjet e shpeshta të motit. Sipas Institutit të Shëndetit Publik, rreth 11 mijë persona në javë i janë drejtuar qendrave […]